Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην ΔΕΥΑ Ξάνθης έκοψε την βασιλόπιτά του την περασμένη Παρασκευή στο οικογενειακό κέντρο «ΑΦΕΝΤΑΔΙΚΟ» στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Μετά από αρκετά χρόνια η συμμετοχή των εργαζόμενων στην εκδήλωση βασιλόπιτας ήταν πολύ μεγάλη και το κλίμα ιδιαίτερα «οικογενειακό».
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κος Ιπποκράτης Καμαρίδης ευχόμενος στους εργαζόμενους για την νέα χρονιά εξήρε την προσφορά και την προσπάθεια που καταβάλουν για την εξυπηρέτηση των πολιτών και πολλές φορές υπερβάλλοντας εαυτούς κάτω από αντίξοες συνθήκες για να μην λείψει το νερό από καμία περιοχή.
Τόνισε επίσης πως με την δική τους αρωγή, η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΞ προσπαθεί να διορθώσει «κακώς κείμενα» σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ επεσήμανε την ολοκλήρωση του έργου στην περιοχή των Κιμμερίων που προέβλεπε την μείωση των «νιτρικών» στο πόσιμο νερό, σύμφωνα με πρόσφατη δέσμευση του ιδίου.
Επίσης ανήγγειλε και νέα έργα τα οποία δρομολογούνται και θα υλοποιηθούν το 2020 και τα επόμενα χρόνια, που θα αλλάξουν ριζικά το σημερινό «status» στο οποίο βρίσκεται η δημοτική επιχείρηση, σε ότι αφορά την αδιάλειπτη παροχή νερού άριστης ποιότητας σε όλους τους καταναλωτές, αλλά και την εκσυγχρονισμένη παροχή υπηρεσιών.